Bogføring – at betale sig fra det?

Har du gjort dig overvejelser omkring, hvorvidt det giver mening for dig og din virksomhed at bogføre? Mange selvstændige bruger alt for meget unødvendigt tid på intern administration, da mange ønsker at spare penge. Dog er vores oplevelse, at man gør lige det modsatte. Her er de 3 vigtigste grunde til at outsource dit bogholderi:

  1. Effektivitet:

Ved at outsource din bogføring til et eksternt bogholderi, frigiver du dermed dine egne timer og videregiver opgaverne til nogle, der kan bogføre hurtigere og mere effektivt end dig. Det vil altså sige, at selvom der kommer en omkostning ved eksternt bogholderi, frigiver du din egen tid – samtidig med at det bliver gjort hurtigere.

2. Ekspertise:

Udover at en ekstern bogholder vil kunne bogføre hurtigere, kan du også forvente en specialviden. Dygtige bogholdere er opdaterede med de seneste regnskabsstandarder, lovgivninger og skatteregler. Du kan derfor læne dig tilbage og vide dig sikker i, at andre kender til reglerne.

3. Kerneforretning:

Ved outsourcing af bogholderiet kan din virksomhed fokusere på kerneforretningen, fremfor at bruge for meget tid på administration. Ved overdragelse af ansvaret til en ekstern virksomhed – indenfor bogholderi – frigøres virksomhedens tid.

Det er vigtigt at huske på, at alle virksomheder er forskellige. Derfor er outsourcing ikke nødvendigvis det rigtige for alle. Men man skal gøre op med sig selv, og sin virksomhed, hvor mange timer man egentlig bruger på sit bogholderi. Derudover kan man, hos os, altid hente et gratis tilbud, og derved sammenholde vores pris med sine egne timer.

Man har selvfølgelig også mulighed for at dele opgaverne ud, hvis man har styr på den daglige bogføring, men i stedet har problemer med bankafstemning, SKAT eller indberetninger. Vi har flere kunder, hvor vi deles om opgaverne – og hvor der er mulighed for at skalere op eller ned.