Bag om os

Bogholderne, der kan det meste

– og resten finder vi ud af. Sådan er mottoet her hos HN Erhvervsservice. I dagligdagen er vi 3 kvinder med mange års erfaring, der hjælper små og mellemstore virksomheder med store og små opgaver indenfor bogholderi og erhvervsservice. 

Her kan du læse lidt mere om, hvem vi er – og hvilke kompetencer vi hver især har. 

HN Erhvervsservice ejes af Helle Nielsen, der startede virksomheden i 2021 efter mange år i branchen.

Tiden var dog blevet inde til at prøve noget nyt – og derfor blev Helle igen selvstændig, for at kunne servicere og hjælpe iværksættere og selvstændige med at løse hverdagens bogholderi, lønadministration og moms.

I maj 2022 udvidede Helle virksomheden, hvor Dorthe blandt andet blev ansat. Dorthe og Helle har tidligere arbejdet sammen, hvorfor Dorthe var præcis det match, der skulle til for at udvide virksomheden. 

Sidenhen er Nanna kommet i 2023. Nanna er Helles datter og er ansat i en administrerende funktion, så timerne internt i huset bliver fordelt bedst muligt. 

På den måde er virksomheden blevet et godt team, hvor hver især har forskellige kompetencer, der gør det muligt at supplere hinanden. Derfor kan du være sikker på, at der altid står en klar til at hjælpe dig, med lige det du har brug for. 

I dag hjælper HN Erhvervsservice mange typer af virksomheder med alt fra rådgivning til det daglige bogholderi og lønadministration. 

Der er både plads til store virksomheder, der har brug for en vikar for en længere periode og til mindre virksomheder, hvor alle opgaver kan varetages. 

Kontakt os gerne, hvis det er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.  

Helle Nielsen er ejer af HN Erhvervsservice, og det er formentlig hende, du møder, når du ringer til os.

Helle Nielsen

Generalisten med den store viden

Ønsker du at mødes præcis der, hvor du er, så er det Helle, du skal have fat i. Helle er nemlig utrolig dygtig til at se løsninger ved de opgaver, hun bliver stillet overfor – og så vil du altid blive mødt med et stort smil og godt humør.

Fire hurtige om Helle

 • Omstillingsparat med meget erfaring
 • Kendskab til mange emner, som du kan drage nytte af
 • Har et stort lokalt netværk og bestyrelsesposter
 • Aulum-bo med stort A og altid god for et stykke kage

Nanna alstrup nielsen

Den kreative blæksprutte

Nanna er vores allrounder, som kan det, vi sætter hende til. Hun er lærenem og elsker at der orden i tingene. Hun står blandt andet for vores sociale medier og intern administration. 

Fire hurtige om Nanna

 • Altid i godt humør
 • Perfektionistisk og grundig
 • God til at have mange bolde i luften
 • Småbørnsmor og afhængig af Pepsi Max

Dorthe Overgaard

Nørden der formidler paragraffer

Dorthe er vores ekspert indenfor alt med regler og paragraffer. Hun er utroligt god til at formidle avanceret viden, så alle kan forstå det. Derudover er hun vores lønekspert og står blandt andet for oplæring og uddannelse af kolleger. 

Fire hurtige om Dorthe

 • Trives godt i komplicerede problemstillinger
 • God til at lære fra sig
 • Realistisk pragmatiker 
 • Mor til snart 3 teenagere og har super god humor